TAKE AWAY DEZE WEEK

 

TAKE AWAY MENU 
donderdag 20/5 - zondag 23/5 

 

Carpaccio van rundvlees, rucola, parmezaan, pijnboompitten
__

Tomaten-groentesoep met kaascroutons
__

Rib-eye van kalf, aardappelgratin, voorjaarsgroenten, kalfsjus
__

Mango, aardbei, witte chocolade, kokosnoot


Inbegrepen : zuurdesembroodje en gezouten boter

 

TAKE AWAY KAART
 

Voorgerechten

Carpaccio  € 10
Rundvlees, extra vierge olijfolie, citroen, rucola, parmezaan, pijnboompitten

Zalm  € 12
Gemarineerd, rode biet, zure room, radijs, avocado

Asperges à la Flamande  € 12
Asperges op Vlaamse wijze

Minestrone  € 5/pp
Italiaanse groentensoep, toast, kaas

Garnaalkroketjes  € 12
Artisanale garnaalkroketjes, guacamole, zeekraal,
sla, citroen


Hoofdgerechten

Zeetong (+/- 350 gr.)  € 27
Meunière, gemengde sla, krielaardappelen

Kalf  € 23
Tussenribstuk, caramelle “Ossobuco”, lentegroentjes, kalfsjus

Steak tartaar  € 22
Gemalen rundvlees klassiek bereid, gemengde sla, krielaardappelen

Rib-eye 300 gr  € 22
Black Agnus, graangevoerd, sla, krielaardappelen, pepersaus of béarnaise

Côte à l’os /2p, 750gr  € 23/pp
Holsteiner, 100% Duitse origine, 30 dagen gerijpt,
sla, krielaardappelen, pepersaus of béarnaise

Filet pur 225gr  € 25
Black Agnus, sla, krielaardappelen, pepersaus of béarnaise

Scampi  € 17
Tagliatelle, “Arrabbiata”, buratta van geit, rucola
 

Nagerechten

Dessert van de Chef 
€ 9
Inspiratie van de dag

 

BESTELLEN
via de knop 'BESTELLEN' en druk op de gele knop take away


AFHAALPUNT
 Aangezien ons terras in de maand alvast geopend is op
donderdag-vrijdag-zaterdag-zondag
kan je alle openingsdagen Take Away
bestellen en afhalen bij Jardin Public !

 

jurgen3 jurgen2 jurgen1 DISH2 BRAS1 RESTO1 BRAS3 CAFE1 BRAS2 GEBOUW1